top of page
DSC02823.jpg

SUMMER GLOW

BY MEDISKIN

Nood aan een prachtige glow voor een speciale gelegenheid? Wil je graag jouw huid beschermen tegen de schadelijke stralingen van de zon? 

We got you! 

DSC02638_edited.jpg

WAT IS EEN SUMMER GLOW?

Een summer glow spreekt voor zich. Deze zorgt voor een prachtige stralende huid, ideaal dus als je er fantastisch wilt uitzien voor een speciale gelegenheid. Aan de hand van huidcel activatie en stimulatie van uw collageen aanmaak, ziet jouw huid er stralend en gezond uit. 

Daarnaast beschermt deze behandeling jou tegen de schadelijke stralingen van de zon, zodat we huidproblemen als pigmentatie, huidveroudering en couperose kunnen voorkomen.

HOE GAAN WE PRECIES TE WERK? 

Door combinatie van verschillende technieken bekomen wij een optimaal resultaat. Zo doen we jouw huid stralen, zorgen we voor zonnebescherming en een optimaal behoud van het resultaat

WEBSITE BLOKKEN (12).png

Licht stimulerende peeling die de huidcellen activeert. De oude/dode huidcellen worden verwijderd door exfoliatie

WEBSITE BLOKKEN (9).png

Led therapie zorgt ervoor dat serums 300x dieper in de huid worden opgenomen. Daarnaast heeft led therapie ook een herstellende werking, en stimuleert collageen aanmaak

WEBSITE BLOKKEN (11).png

Vitamine C is een anti-oxidant die jou beschermt tegen de schadelijke stralingen van de zon om huidproblemen te voorkomen.

HOE GAAT EEN BEHANDELING IN ZIJN WERK? 

De Summer Glow is een eenmalige behandeling die jou een instant glow meegeeft. We raden aan deze 1-2 dagen voor jouw event in te plannen.

Deze behandeling omvat een licht stimulerende peeling, waar er geen felle reacties op komen. De huid kan even rood aanzien na de behandeling, maar dit trekt na enkele uurtjes al terug volledig weg. 

instagram posts - Mediskin (26).png
instagram posts - Mediskin (29).png

HUIDVERBETERING IS EEN LANGETERMIJNSVISIE

Het is zeer belangrijk om telkens in het achterhoofd te houden dat een optimale huidverbetering niet plaatsvindt na 1 behandeling, maar een langetermijnsvisie is. 

Enkel door het toepassen van een gepersonaliseerd en effectieve skincare routine en regelmatige diepgaande huidbehandelingen, kan u het gewenste resultaat bereiken én behouden.

Kom langs voor een eerste consultatiegesprek. Hierbij maken we een diepgaande analyse van uw huid, zodat we deze optimaal kunnen behandelen en verbeteren. Zowel thuis als iedere 3 maand in het salon.

bottom of page