top of page
DSC02435.jpg

Pigmentvlekken

Heel wat mensen krijgen vroeg of laat te maken met pigmentvlekken in hun gezicht, hals of op hun handen. Pigment beschermt uw huid tegen de UV-straling van de zon. Hoe vaker u aan de zon blootgesteld wordt, hoe meer pigment u zal aanmaken en hoe meer pigmentvlekken u dus zal ontwikkelen. 

Mijn filosofie: huidverjonging is zonneschade aanpakken in de diepere lagen van de huid om preventief op lange termijn huidverbetering te bereiken.

HOE GAAN WE TE WERK? 

Pigment is een veel voorkomend probleem, dat zich bij iedereen anders zal uiten. 

Daarom is het belangrijk dat we een gepersonaliseerd plan opstellen. Daarnaast is pigmentatie een terugkomend probleem, dus is het belangrijk om progressief en onderhoudend te werk te gaan.

Door onze expertise te bundelen en meerdere behandelingen te combineren, kunnen wij u een optimaal resultaat garanderen.

WEBSITE BLOKKEN.png
DSC03144.jpg

Ontdek

Retinol en Ascorbinezuur

Het gebruik van een crème die vitamine C en A bevat en zonnebescherming zijn essentieel in het behandelen en voorkomen van pigmentvlekken. Vitamine C gaat hyperpigmentatie tegen doordat het - als krachtige antioxidant - de werking van het enzym ‘tyrosinase’ verstoort. Tyrosinase is de stof die in ons lichaam verantwoordelijk is voor de aanmaak van melanine en pigment.

Vitamine A zuur verbetert de structuur van de huid en gaat veroudering tegen. Het stimuleert de celdeling en zorgt dat oude hoorncellen zich sneller vernieuwen. 

HOE GAAT EEN BEHANDELING IN ZIJN WERK? 

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten en is licht gevoelig. Door het geselecteerd handstuk zal de specifieke warmte erkend worden door de melanocyten. Melamine verkleurt onmiddellijk donkerder zodat deze wordt afgestoten. U kan wel een tintelend gevoel ervaren. Afhankelijk van uw huidwaarden en gevoeligheid zullen we de intensiteit van de behandeling aanpassen. 

RESULTATEN

Een goede nazorg en frequente onderhoudsbehandeling zijn sterk aangeraden om jouw optimaal resultaat te behouden

Behandeling van 1 pigmentvlek

Behandeling volledige gezicht

Behandeling volledige gezicht

ONTDEK MEER OVER ONZE BEHANDELINGEN

Vind de praktische informatie over de technieken die wij toepassen bij het behandelen van Pigmentatievlekken hier

DSC02434.jpg

Laserbehandeling

Een behandeling met de hoogtechnologische XEO laser die gebruik maakt van de nieuwste innovaties

DSC02490.jpg

Medische peeling

Op basis van zuren van de vooruitstrevende merken Renophase en Dermaceutic gaat de huid diep exfoliëren. Hierdoor wordt de huid vernieuwd en de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd.

DSC03144.jpg

Eerst consultatie

Een diepgaande huidscan geeft ons een beeld van jouw onderliggende huid, waardoor alle onderhuidse aandoeningen voor ons zichtbaar worden. 

Een eerste consultatie is van groot belang als we doelgericht en persoonlijk willen te werk gaan.

bottom of page