top of page
DSC02565.jpg

HUIDVERJONGING

Bij Mediskin-clinic kan je terecht voor een volledige verjonging van uw huid. Door zowel de onderliggende als oppervlakkige huidproblemen aan te pakken, gecombineerd met een diepgaande behandeling van de rimpels, kunnen wij jouw huid zichtbaar verjongen en doen stralen. 

TECHNIEKEN VOOR HUIDVERJONGING

Afhankelijk van de noden van uw huid, pakken wij ieder huidverjongingstraject anders aan.  Daarom is het zeer belangrijk om een eerste consultatie in te plannen. 

Hierbij nemen we een diepgaande scan van al uw huidlagen, om zo onderliggende huidproblemen in kaart te brengen. Op deze manier kunnen we een diepgaand en gepersonaliseerd huidverjongingstraject opzetten

4.jpg

Verwijdert de bovenste dode huid- en donslaag. Hierdoor verminderen rimpels, fijne lijntjes en littekens

2.jpg

Perforatie van de huid, dwingt de huid zichzelf te herstellen, waardoor deze elastischer wordt. Daarnaast worden producten ook beter opgenomen.

1.jpg

Verwijdert effectief couperose en pigmentvlekken voor een instant frissere en jongere uitstraling

3.jpg

Diepe exfoliatie van de huid, waardoor deze collageen en elastine aanmaakt. De oogt instant voller, gladder en jonger

5.jpg

Het resultaat wordt geoptimaliseerd, de huid hersteld sneller na een laser- of peelingsbehandeling en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

HOE GAAT EEN BEHANDELING IN ZIJN WERK? 

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Afhankelijk van uw huidwaarden en gevoeligheid zullen we de intensiteit van de behandeling aanpassen. 

Dit traject wordt volledig aangepast aan de noden van uw huid en uw wensen. Hierdoor worden bij iedere sessies behandelingen afgewisseld, om zo een optimaal resultaat te verkrijgen. 

instagram posts - Mediskin (1).jpg
instagram posts - Mediskin.jpg
DSC03238.jpg
EERSTE CONSULTATIE & HUIDANALYSE

Wij beginnen onze behandelingen altijd met een eerste consultatie en bijhorende huidanalyse. 

Op deze manier kunnen wij uw huid en de onderliggende huidlagen volledig in beeld brengen. Alleen zo is het mogelijk om gericht te gaan werken en zo de meest optimale resultaten te verkrijgen. 

DERMACEUTIC & RENOPHASE

De producten die wij gebruiken tijdens de behandeling en aan u voorschrijven voor thuis, zijn medisch onderbouwde producten. 

Deze zijn niet aan te raden voor de goede geur, prachtige verpakking of 'it' item van het moment. Een optimaal resultaat en diepe werking staan bij deze 2 merken centraal. 

Post mediskin 4x5 (1).jpg
Post mediskin 4x5.jpg
bottom of page