top of page
DSC02437.jpg

COUPEROSE/ROODHEID

Couperose is een veelvoorkomende, niet pijnlijke huidaandoening, waarbij de fijne adertjes in uw gezicht zich zeer oppervlakkig uitzetten. Dit kan resulteren in een constante roodheid.

Afbeelding van WhatsApp op 2022-10-27 om 15.57.47.jpg

WAT IS COUPEROSE?

Bij couperose zetten de fijne adertjes in jouw gezicht zich oppervlakkig uit. Deze huidaandoening is genetisch bepaald of kan spontaan optreden en wordt beïnvloed door externe factoren zoals pikant eten, alcohol, warmte etc. 

Couperose bevindt zich meestal in het gelaat en is het sterkste aanwezig op de wangen, neus en kin.

COUPEROSE BEHANDELEN

Couperose kan zeer eenvoudig en pijnloos behandeld worden door middel van een laserbehandeling.

Er zijn slechts enkele specifieke lasers die hiervoor in aanmerking komen. Na jaren wetenschappelijk onderzoek kan men concluderen dat laser de meest efficiënte oplossing biedt tegen couperose.

Er wordt een warmtestraal uitgezonden die door de huid in de bloedvaatjes indringt en deze worden aldus behandeld zonder de omliggende huid te beschadigen. Deze behandeling is zeer gefocust en werkt alleen maar op de bloedvaatjes waardoor het de huid niet dunner maakt maar de teint van de huid egaliseert.

DSC02416.jpg
DSC03131.jpg

Voorkomen is nóg belangrijker dan oplossen.

Een laserbehandeling pakt de zichtbare gevolgen van couperose wel aan, maar niet de oorzaak. 

Het is uiterst belangrijk om na uw behandeling de juiste producten voor uw huid te gebruiken, zodat we toekomstige couperose zo veel mogelijk kunnen onderdrukken.

Een tweejaarlijkse bijkomende behandeling voor couperose zorgt ervoor dat we kunnen streven naar een optimale huidverbetering op lange termijn.

Boek een consultatiegesprek om een volledig persoonlijk behandelplan te laten opstellen door uw huidexperte.

HOE GAAT EEN BEHANDELING IN ZIJN WERK? 

De laser beschikt over een handstuk met een zeer goede koeling waardoor de behandeling niet als pijnlijk aanvoelt.

Na de laserbehandeling zullen de vaatjes gaan samentrekken maar niet allemaal. Daarom dient de behandeling herhaald te worden om de 4 à 6 weken.

Er zijn 3 tot 5 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat en raden een herhalingsbehandeling aan, iedere 6 maand om een optimaal resultaat te behouden. 

instagram posts - Mediskin (11).png
instagram posts - Mediskin (12).png

HUIDVERBETERING IS EEN LANGETERMIJNSVISIE

Het is zeer belangrijk om telkens in het achterhoofd te houden dat een optimale huidverbetering niet plaatsvindt na 1 behandeling, maar een langetermijnsvisie is. 

Enkel door het toepassen van een gepersonaliseerd en effectieve skincare routine en regelmatige diepgaande huidbehandelingen, kan u het gewenste resultaat bereiken én behouden.

Kom langs voor een eerste consultatiegesprek. Hierbij maken we een diepgaande analyse van uw huid, zodat we deze optimaal kunnen behandelen en verbeteren. Zowel thuis als iedere 3 maand in het salon.

bottom of page