top of page
DSC03082.jpg

GET TO KNOW US

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we steeds wetenschappelijk  onderbouwde technieken en hoogwaardige producten met actieve bestanddelen gebruiken. Zo kunnen we actief en pro-actief werken op jouw huidprobleem of lichaamsprobleem. Mediskin Clinic bestaat uit een team van experten en artsen. 

ONZE EXPERTEN

PHOTO-2022-08-25-12-24-29 2.jpg

CÉLINE CLAEYS

Zaakvoerster en huidexpert

Steeds op zoek naar de nieuwste innovaties op vlak van huidverbetering staat Céline reeds 10 jaar voor jullie klaar. Een passie van kinds af aan is uitgegroeid tot een mooie bloeiende zaak!

IMG_3559 2.JPG

DR. VERBEERST

Esthetisch arts

Als arts en mens word ik gefascineerd door de innerlijke en uiterlijke schoonheid van de mens.  Het gezicht brengt de innerlijke schoonheid van een mens tot expressie. 
Mijn filosofie is om rimpels te verminderen, gezichtscontouren/verhoudingen te verbeteren en de huid te verjongen zonder de expressie/mimiek van een individu te verliezen. 
Hierbij streef ik naar natuurlijk resultaat en niet naar een ‘zogezegd perfect model’ zoals we die al te vaak in de media kunnen zien.

PHOTO-2022-08-25-12-24-30 2.jpg

MANON VAN HERPE

Huidexperte

Manon is gepassioneerd door haar vak als huidexpert en straalt dat ook uit. Mensen met een goed gevoel en een verzorgde uitstraling naar huis laten gaan, daar wordt ze blij van!

laure.jpg

DR. Laure Verdonckt

Samenwerkende dermatologe

Dr. Laure Verdonckt helpt jou verder met het optimaliseren van jouw huidverjongings- en huidverstevigingsproces. Haar jarenlange expertise als dokter zorgt ervoor dat zij de perfecte aanvulling brengt bij jouw optimale huidverbetering. 

bottom of page